SPOLUPRÁCE, Strana 2

Spolupráca so spoločnosťou Stengl, Stengl Chef

STENGL CHEF: Ako hlavná porotkyňa som partricipovala na teambuildingovej aktivite spoločnosti Stengl, "Raňajkové špeciality" v rokoch 2016 - 2017. ...

Zážitkové varenia v hoteloch a reštauráciách

Zúčastnila som sa mnohých zážitkových varení, či už ako hlavný chef alebo sous chef, napríklad Hotel Merkúr na Zemplínskej Šírave či Hotel Turiec v Martine. Odkazy na spoluprácu  Zážitkové varenie Hotel Turiec  Varenie na Zemplínskej Šírave ...

Šéfkuchárka a managerka reštaurácie Kozí vŕšok

V roku 2013 som bola v pozícii šéfkuchárky a managerky reštaurácie Kozí vŕšok, kde sme riešili nový koncept, zmenu jedálneho lístka a nové nastavenie celej reštaurácie. Pocas tohto roku na Liptove som sa zúčastnila viacerych projektov na Liptovskom Dvore, napriklad Charitatívneho večera či  Gal...

Spojenie s firmou babičkine vajcia Hanka

Na jeseň 2020 sa so mnou spojili producenti slovenských farmárskych vajíčok babičkine vajcia Hanka, s ktorými vymýšľame recepty a prezentujeme dôležitosť voľného neklietkového chovu zdravých sliepočiek.  ...

Sada jedinečných receptov pre Panzani

Na jeseň 2019 som spolupracovala so spoločnosťou Panzani, pre ktorých som vytvorila sadu jedinečných receptov ich cestovín a omáčok. ...

Spolupráca s elektrodomom Nay

V roku 2020 som začala spoluprácu s elektrodomom Nay , ktorí mi venovali vybavenie do mojej novej manufaktúry - výrobne v Malackách.   ...

Groupe SEB (značky tefal, Rowenta)

Nezabudnuteľnou bola spolupráca s Groupe SEB intenzívna najmä v rokoch 2013-2014 (značky tefal, Rowenta), pre ktorých som vytvorila recepty na mieru spotrebičov a kuchynského náčinia. Tiež som spolupracovala na školení riaditeľov elektrodomov, učila ich variť na spotrebičoch Tefal, vymýšľala som re...

Škola varenia Chefparade

Medzi jedni z najkrajších spomienok mám na školu varenia Chefparade, kde som začínala, ešte spolu s Dušanom Plichtom z Powerlogy. Učili sme variť na rôzne témy, ale takisto teambuldingy, kde som spoznala množtsvo zaujímavých ľudí. Moje témy boli najmä talianska, španielska, mexická a thajská kuchyň...