STENGL CHEF: Ako hlavná porotkyňa som partricipovala na teambuildingovej aktivite spoločnosti Stengl, "Raňajkové špeciality" v rokoch 2016 - 2017. ...
SPOLUPRÁCE, Strana 2
Zúčastnila som sa mnohých zážitkových varení, či už ako hlavný chef alebo sous chef, napríklad Hotel Merkúr na Zemplínskej Šírave či Hotel Turiec v Martine. Odkazy na spoluprácu Zážitkové varenie Hotel Turiec Varenie na Zemplínskej Šírave ...
V roku 2013 som bola v pozícii šéfkuchárky a managerky reštaurácie Kozí vŕšok, kde sme riešili nový koncept, zmenu jedálneho lístka a nové nastavenie celej reštaurácie. Pocas tohto roku na Liptove som sa zúčastnila viacerych projektov na Liptovskom Dvore, napriklad Charitatívneho večera či Gal...
Na jeseň 2020 sa so mnou spojili producenti slovenských farmárskych vajíčok babičkine vajcia Hanka, s ktorými vymýšľame recepty a prezentujeme dôležitosť voľného neklietkového chovu zdravých sliepočiek. ...
Na jeseň 2019 som spolupracovala so spoločnosťou Panzani, pre ktorých som vytvorila sadu jedinečných receptov ich cestovín a omáčok. ...
V roku 2020 som začala spoluprácu s elektrodomom Nay , ktorí mi venovali vybavenie do mojej novej manufaktúry - výrobne v Malackách. ...
Nezabudnuteľnou bola spolupráca s Groupe SEB intenzívna najmä v rokoch 2013-2014 (značky tefal, Rowenta), pre ktorých som vytvorila recepty na mieru spotrebičov a kuchynského náčinia. Tiež som spolupracovala na školení riaditeľov elektrodomov, učila ich variť na spotrebičoch Tefal, vymýšľala som re...
Medzi jedni z najkrajších spomienok mám na školu varenia Chefparade, kde som začínala, ešte spolu s Dušanom Plichtom z Powerlogy. Učili sme variť na rôzne témy, ale takisto teambuldingy, kde som spoznala množtsvo zaujímavých ľudí. Moje témy boli najmä talianska, španielska, mexická a thajská kuchyň...