NEZABUDNUTEĽNÝ TUNIAK NA GRILE

POTREBUJEME:

  • ks steaky z tuniaka
  • lyžice sójovej omáčky
  • ks strúčiky
  • lyžica limetkovej šťavy
  • 2 lyžice sezamového alebo olivového oleja
  • lyžica medu
  • koriander vňať

tuniak na grile

Postup:

Pripravíme marinádu zo sójovej omáčky, z medu, prelisovaného cesnaku, limetovej šťavy a oleja. Do marinády vložte tuniaka a odložte na 3 hodiny do chladu. Pripraveného tuniaka grilujte 3 minúty z každej strany na dobre rozpálenom grile. Nezabudnite ho zvyšnou marinádou počas grilovania potierať, aby sa mäso nevysušilo. Podávajte ho s grilovanou zeleninou posypaný vňatou z koriandru.

tuniak fogo

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie