Spoznajte moju druhú knihu, ktorej vydanie môžete podporiť na startlab.sk/stratena-najdena/ a predobjednať si ju tak s predstihom.

NEZABUDNUTEĽNÝ TUNIAK NA GRILE

POTREBUJEME:

  • ks steaky z tuniaka
  • lyžice sójovej omáčky
  • ks strúčiky
  • lyžica limetkovej šťavy
  • 2 lyžice sezamového alebo olivového oleja
  • lyžica medu
  • koriander vňať

tuniak na grile

Postup:

Pripravíme marinádu zo sójovej omáčky, z medu, prelisovaného cesnaku, limetovej šťavy a oleja. Do marinády vložte tuniaka a odložte na 3 hodiny do chladu. Pripraveného tuniaka grilujte 3 minúty z každej strany na dobre rozpálenom grile. Nezabudnite ho zvyšnou marinádou počas grilovania potierať, aby sa mäso nevysušilo. Podávajte ho s grilovanou zeleninou posypaný vňatou z koriandru.

tuniak fogo