GRILOVANÉ BROSKYNE NA FOGO

Grilovačky patria neodmysliteľne k letu. Položiť však na gril ovocie nenapadne každého. Vyskúšajte nový twist a zakončite vašu party sladkou bodkou, na ktorú nikto len tak ľahko nezabudne.

0H2A3774

Suroviny

  • 4 broskyne (čerstvé, alebo možno použiť aj marhule alebo nektárinky)
  • 2 lyžice medu
  • 1 citrón (len šťava)
  • 1 vanilkový cukor (alebo vanilkový struk)
  • 8 PL vanilkovej zmrzliny
  • 60 g vlašských orechov alebo pistácií

grilovane broskyne

Ovocie položíme prekrojenou stranou na gril, potierame zmesou medu, citrónovej šťavy, vanilky a grilujeme.

Pred servírovaním broskyne polejeme zvyšnou zmesou a ešte teplé podávame so zmrzlinou posypané vlašskými orechmi.