GRILOVANÉ BROSKYNE NA FOGO

Grilovačky patria neodmysliteľne k letu. Položiť však na gril ovocie nenapadne každého. Vyskúšajte nový twist a zakončite vašu party sladkou bodkou, na ktorú nikto len tak ľahko nezabudne.

0H2A3774

Suroviny

  • 4 broskyne (čerstvé, alebo možno použiť aj marhule alebo nektárinky)
  • 2 lyžice medu
  • 1 citrón (len šťava)
  • 1 vanilkový cukor (alebo vanilkový struk)
  • 8 PL vanilkovej zmrzliny
  • 60 g vlašských orechov alebo pistácií

grilovane broskyne

Ovocie položíme prekrojenou stranou na gril, potierame zmesou medu, citrónovej šťavy, vanilky a grilujeme.

Pred servírovaním broskyne polejeme zvyšnou zmesou a ešte teplé podávame so zmrzlinou posypané vlašskými orechmi.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie