AKO SME SA PRESŤAHOVALI

Je to už pár dní vonku, ale teraz oficiálne a vážne. Presťahovali sme sa. Do Bratislavy. Na popud @vlastinasvatkova som si na konci minulého roka urobila tzv. vision board, kde som si predstavila život, aký chcem žiť.

Na silvestrovskom čarovnom pobyte v @kutica.sk som si vyjasnila moje vízie, ciele a sny, ktoré sa zázračne začali plniť hneď po novom roku. Niektoré ťažko a s bolesťami - ako počúvať viac samú seba, najskôr ochorela a skončila v horúčkach, potom mi praskla platnička a skončila som v nemocnici, ale ten príbeh už poznáte...

Ďalší sen bol vysporiadať si podnikanie, kaviareň a výrobňu. Z dôvodu rozvodu a korony to bolo nevyhnutné. Obchodný podiel v @kralikovacafe som odstúpila spoločníkom a výrobňu & eShop sa mi podarilo presťahovať do Bratislavy, odkiaľ bolo vždy 3/4 mojich klientov. Ak ste z BA, teraz budem ja a moje produkty bližšie k Vám.

Tretí sen bol sťahovanie. Dlho som sa silou mocou držala nášho domu v Sološnici a myslela som si že ho nikdy nepustím. Ale akosi časom prišla sloboda a uvedomenie, že Sološnica naplnila svoj cieľ v mojom živote a je čas sa posunúť, mentálne aj fyzicky. Odvážne som si vysnívala slnkom zaliaty byt s parketami a vysokými stropmi, a ani neviem ako, ale podarilo sa. Východy slnka s pohľadom na Slavín, hrad a mesto ma prebúdzajú každé ráno a ja užviem, že nikdy neprestanem snívať.

Jasné, že nie sú všetko dúhy a jednorožce. Je to náročné po každej stránke a pomáha nám veľa ľudí, ale viem, že chcem a budem vždy snívať vo veľkom.

Ešte som mala pár snov ale tie si nechám nabudúce. Nikdy neprestaňte snívať. Jediné prekážky, ktoré si robíme, sú v našej hlave.

If your dreams dont scare you, they are not big enough.